‘Thuis ben ik geen patiënt,
maar een mens’

over bqr

Raad van Commissarissen

Herman Korte

Mijn naam is Herman (Peter) Korte. Nadat ik de HEAO bedrijfseconomie had afgerond ben ik gaan werken in de familiezaak van mijn ouders. In 1998 ben ik ‘HPKorte voor geld en goed’ gestart. Mijn kantoor verleent financiële diensten op het gebeid van bankzaken, hypotheken, verzekeringen en belastingzaken.

Naast mijn bedrijf ben ik penningmeester van VVE voor Opslag Units, penningmeester van de Ondernemersvereniging en ben ik penningmeester van de Rotary Club Pekela. Verder ben ik ook nog testamentair bewindvoerder van een familielid.

Joyce Visser

Mijn naam is Joyce Visser. Na het afronden van de HBO-V heb ik gewerkt als verpleegkundige in een aantal ziekenhuizen. Na een aantal jaren heb ik de zorg verlaten en ben ik omgeschoold. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als management assistant binnen diverse grote organisaties in o.a. de industriële sector heb ik de overstap gemaakt naar facilities.

Sinds begin 2019 ben ik werkzaam als Facility Contract Supervisor bij FrieslandCampina in Beilen. Ook ben ik als vrijwilliger actief: Ik ben penningmeester van Stichting Vrienden van MFA ’t Aambeeld.

Wim Sondagh

Mijn naam is Wim Sondagh. Na een carrière als manager bij uiteenlopende bedrijven ben ik 15 jaar commissaris geweest bij Lefier en haar voorlopers. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en heb in 1995 Sondagh bv opgericht. Sondagh bv houdt zich bezig met:

  • Het maken van een bedrijfskundige analyse van een bedrijf, daar een rapport overschrijven met aanbevelingen en eventueel het begeleiden van de implementatie van die aanbevelingen.
  • Coachen van voornamelijk maar niet uitsluitend ondernemers.
  • Geven van trainingen. Veelal bestaand uit attitudeveranderingen.

Tevens ben ik naast Lid van Commissarissen van BQR-Zorg, medeaandeelhouder en algemene directeur van Hydrobag bv.